Naam Commentaar
   
Philips Dirk

Schitterend gerenoveerde woning waar de authentieke elementen bewaard gebleven zijn, maar waar ook de hedendaagse details, zoals surround systeem, ipoddock. Belgacom tv, etc. Aanwezig zijn. Aan werkelijk alles is gedacht.
Kortom, een echte aanrader.
Wij gaan zeker terug.
Dirk Philips
Filip KintBeste,
Wij hebben van 8/2/13 tot 11/2/2013 vebleven in de reiskoffer.
Wij vonden het huis heel gezellig en charmant ingericht, het was volledig onze smaak! Alle comfort was aanwezig.
Een echte aanrader...
Groeten en bedankt!
Filip, Sylvia en de kinderen

Ternier Nancy

Ons verblijf was echt super. We hebben genoten van onze vakantie, het interieur is super mooi en rustgevend. Echt een aanrader voor wie het wil ontdekken. We hebben de kinderboerderij De Zonnegloed bezocht kids vonden het heel leuk. Ook hebben we genoten van onze dag uitstap naar Plopsaland. (ligt maar een 15min. rijden met de auto van De Reiskoffer). Wat de kinderen nog leuker vonden is de omgeving; het is er prachtig voor een fietstocht . in de tuin is het 's avonds zallig zitten met een glaasje en genieten van de zonsondergang zaaaalig. we komen zeker terug maar dan wel met vrienden, er is immers plaats genoeg.
vriendelijke groeten nancy en companie
ons verblijf was van 13aug tot 26august


Elsie Vanderlinde 

Schitterend verblijf voor wie houdt van rust, natuur en gezelligheid. Zeer smaak-en stijlvol gerenoveerd met authentieke materialen. Zeer net met aandacht voor detail. Top! Voor herhaling vatbaar!

Francis Taillieu

Onze kinderen vonden het super. Ook aan hen is gedacht. Ruimte en speelgoed aanwezig. Super! Groetjes en bedankt!

Dirk van Kesteren

Door de mooie internetpresentatie waren we naar "De Reiskoffer" Gelokt. Deze kwam volledig uit. wat een mooie sfeervolle woning! je voelt je er gelijk thuis en het voelde aan als een warm deken. we hadden ook de kok in het huis uitgenodigd. Zeker een aanrader. deze man bezorgde ons een culinair hoogtepunt. De eigenaar was ook zeer behulpzaam, met het oplossen van een probleem met de play-station 3. het lag niet aan het apparaat maar aan de Dvd ;-), welke we nog zelf meegenomen hadden ook. Zoekt u een mooie vila, die staat in Oostvleteren!

Marleen Flamand

Wij hadden een heerlijk relaxed weekend onder vriendenin "De Reiskoffer" .
Ideale plek om volledig tot rust te komen!
Haardvuur aan, samen koken, wandeling maken...
Alles was perfect!
Proficiat voor de inrichting en de kwaliteit!
Heel graag tot een volgende...

De Witte


het huis is heel mooi gerenoveerd met behoud van zijn authenticiteit heel gezellig met de open haard, alles is voorzien wat je nodig hebt. Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar.

roscam
Wij verbleven van 13/9 tot 15/9 in deze prachtige vakantiewoning samen met 10 vrienden .Wij hebben genoten van begin tot einde .Alles is aanwezig om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.Spijtig dat we op voorhand niet wisten dat gourmet en dergelijke niet toegelaten waren.
Een aanrader , niet twijfelen als je wil boeken .

familie Van Nueten

Wij hebben een fantastisch weekend gehad in de reiskoffer.
Samen met ouders, kinderen en kleinkinderen voelden we ons echt thuis. De inrichting was af met oog voor details. Zalige bedden en voldoende ruimte. Het feit dat je met 11 kan samenzitten maar ook even apart kan zitten is een groot pluspunt. De kleinkinderen hebben zich ook geamuseerd in hun speciale ruimte.
Zeker een aanrader!

Ilse Keerman


Het was super!! 
Supertof weekend gehad met de familie, het huis is perfect!! Gezellige ruimtes, goeie bedden, alles in overvloed beschikbaar.
De reiskoffer is echt een aanrader voor families!
Kinderen vonden het voederen van de dieren op de Schraevenacker leerzaam en leuk , ook de geboorte van de kalfjes was een hele belevenis.
Dikke pluim voor Karen en haar team xxx

De Fré André

Super gezellige woning waar alles aanwezig is.
Ideaal voor een familie of vriendengroep.
Een aanrader op alle gebied.

Uw reactie geven?

Vul hier ons gastenboek in. Laat weten wat je vond van De Reiskoffer.

De Reiskoffer
Kasteelstraat 13
8640 • Oost - Vleteren • België
Vakantiehuis@dereiskoffer.be    0474 68 94 34